ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Υλικό πελάτη

Το υλικό-περιεχόμενο θα πρέπει να παραδοθεί στην εταιρεία μας σε ηλεκτρονική μορφή εντός χρονικού διαστήματος δυο (2) εβδομάδων από την ημερομηνία ανάθεσης του έργου. Σε περίπτωση μη τήρησης της προθεσμίας, η ολοκλήρωση του έργου ενδέχεται να καθυστερήσει.

Όλο το υλικό / περιεχόμενο που θα συμπεριληφθούν στον διαδικτυακό τόπο του πελάτη, θα παραδίδονται έτοιμα προς χρήση σε ηλεκτρονική μορφή αρχείων, π.χ. .odp, .odt, .odg, .txt, .doc,.docx, .pdf, .xls, .xlsx, .psd, .jpg, .jpeg, .tif, .bmp ή .gif.

Όλο το περιεχόμενο (φωτογραφίες, ήχοι, κείμενα κλπ), που παραδόθηκε από τον πελάτη κατά τη δημιουργία του δικτυακού τόπου (ή ο ίδιος μετά την παράδοση του έργου δημοσίευσε στον δικτυακό τόπο μέσω χρήσης εργαλείου διαχείρισης περιεχομένου), αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του πελάτη (εκτός αυτών που ανήκουν στην παράγραφο 6) κατά τα ισχύοντα ν. 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό του πελάτη για τις ανάγκες δημιουργίας του δικτυακού του τόπου, προτείνουμε την αγορά φωτογραφιών από καταξιωμένες Φωτοτράπεζες του εξωτερικού, όπου και υπάρχει έξτρα χρέωση.Γενικοί όροι

Στις αναγραφόμενες τιμές του site δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%.

Ο πελάτης θα πρέπει να ορίσει έναν υπεύθυνο επαφών, ο οποίος θα έχει την τελική ευθύνη συντονισμού του έργου.

Η εταιρία θα παραδώσει στον πελάτη το έργο την προσυμφωνημένη ημερομηνία (με μία εύλογη χρονικά απόκλιση της τάξεως των +/- 5 ημερών), εκτός αν λόγοι ανωτέρας βίας ή λόγοι που ανάγονται σε αποκλειστική υπαιτιότητα του πελάτη, επιβάλλουν την παράταση της ημερομηνίας παράδοσης του έργου και δεν επιτρέπουν την ακριβόχρονη εκτέλεση της σύμβασης.

Η ιστοσελίδα θεωρείται ολοκληρωμένη και το έργο περατωμένο από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθούν όλες οι τεχνικές λειτουργίες του δικτυακού τόπου. Τυχόν καθυστερήσεις στη δημόσια έναρξη λειτουργίας του δικτυακού τόπου, οι οποίες οφείλονται σε υπαιτιότητα του πελάτη, δε θα επηρεάσουν την κατάσταση παράδοσης του έργου και την εξόφλησή του.

H ιστοσελίδα θα φέρει τo λογότυπο / trademark του κατασκευαστή της στο υποσέλιδο(footer) της αρχικής σελίδας ή κάποιο ανάλογο credit.

Εφόσον η ιστοσελίδα έχει αναπτυχθεί κάτω από τα W3C Standards, δεν αναλαμβάνουμε την τροποποίηση του κώδικα έτσι ώστε να είναι συμβατή με browsers που χρησιμοποιούν παλαιότερη τεχνολογία, όπως Internet Explorer 6 ή 7 ή 8 κτλ. Αντιθέτως, προτείνουμε την άμεση αναβάθμιση του browser σε νεότερη έκδοση.Διεύθυνση: Ωρωπού 68, Γαλάτσι

Τηλέφωνο: 210 300 6898

Email: info@webworx.gr

Layout Type