Κατασκευη e-shop

Κατασκευάζουμε για εσάς ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα λειτουργεί 24 / 7 πουλώντας τα προϊόντα σας στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Με ένα σωστό ηλεκτρονικό κατάστημα η επιχείρηση σας λειτουργεί 24/7 & 365 μέρες το χρόνο. Είναι μια πολύ σημαντική δυνατότητα μιας και με αυτόν τον τρόπο προβάλλεστε στην Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα λοιπόν της σωστής και συνεχόμενης προβολής αυτής είναι η προώθηση των υπηρεσιών σας και η αύξηση των πωλήσεων σας!

Ανάπτυξη ιστοσελίδας e-shop

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) είναι μια ειδική ιστοσελίδα για προβολή και αγορά προϊόντων. Μέσα από ένα εύχρηστο για τον χρήστη/πελάτη καλάθι, ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης για εσάς, στήνονται οι βάσεις για μια στοχευμένη περιήγηση που οδηγεί στην προβολή και πώληση των προιόντων σας. Με αυτό τον τρόπο ένας πελάτης όταν επιλέγει το e-shop σας καταφέρνει χωρίς να μπερδεύεται να βρει αυτό που ψάχνει και τελικά να κάνει τις αγορές του. Έχουν πολύ εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης στην ελληνική γλώσσα, πράγμα που σας δίνει άμεσα τη δυνατότητα να αλλάζετε ή να τροποποιείτε το περιεχόμενό σας και τα προϊόντα σας.

Responsive e-shop

Όλα τα e-shop που κατασκευάζουμε είναι responsive, δηλαδή προσαρμόζονται σε όλες τις φορητές συσκευές όπως Κινητά και Tablets κρατώντας την άψογη εμφάνιση και την εύκολη περιήγηση για τον πελάτη από όποια συσκευή και αν διαλέξει να περιηγηθεί και να κάνει τις αγορές του στο e-shop σας.

Επιτυχημένο e-shop

Έχοντας αναπτύξει λοιπόν ένα όμορφο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, σημαντικό είναι να παραμένει πάντα στην κορυφή του ανταγωνισμού! Αυτό επιτυγχάνεται με το SEO και το Google Adwords. Λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες όπου στην Webworx προσφέρουμε επιτυχημένα στους πελάτες μας!

Ξεκινήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα σήμερα κιόλας!E-SHOP STANDARD
από 720
Μέχρι και 5 E-mail λογαριασμούς
Φιλοξενία δωρεάν για 6 μήνες
Responsive Ιστοσελίδα
Μέθοδοι πληρωμής: Aντικαταβολή / Τραπεζική κατάθεση
Delivery: Σταθερή χρέωση
Δημιουργία φίλτρων για: Tιμή / Κατηγορια / Διαθεσιμότητα / Χαρακτηριστικά
Πέρασμα αρχικού υλικού έως 10 κατηγορίες / 30 προϊόντα
Φόρμες επικοινωνίας
Δυναμικός χάρτης Google
Εκπαίδευση του πελάτη στη διαχείριση του e-shop
Αποκτήστε το!
E-SHOP PREMIUM
από 990
Μέχρι και 5 E-mail λογαριασμούς
Φιλοξενία δωρεάν για 12 μήνες
Responsive Ιστοσελίδα
Μέθοδοι πληρωμής: Αντικαταβολή / Τραπεζική κατάθεση / Πιστωτική κάρτα (1 τράπεζα)
Delivery: Πολλαπλοί τρόποι αποστολής
Δημιουργία προχωρημένων φίλτρων
Πέρασμα αρχικού υλικού έως 10 κατηγορίες / 30 προϊόντα
Φόρμες επικοινωνίας
Δυναμικός χάρτης Google
Εκπαίδευση του πελάτη στη διαχείριση του e-shop
Αποκτήστε το!Διεύθυνση: Ωρωπού 68, Γαλάτσι

Τηλέφωνο: 210 300 6898

Email: info@webworx.gr

Layout Type